Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lätt vind

Blåser upp

På marken

Tar med känslan

Av hopplöshet

Se smärtan 

I ögonen

Låt då lätta vinden

Ta upp kärleken

Modigt

Lyfta upp

Ödmjukheten

Får ditt inre 

Känna glädjen

Dagarna 

Blir bättre

Ta med alla löven

Samla ihop

En ny tid

Väntar

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-21 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP