Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto chilokalen.


De kommer bli saknade


Varför ska de vara så
orättvisor drabbar den
som redan bördor bära
Kunskapen fick ikväll
paret flyttar till V Frölunda
maken har blodcancer
ska behandlas på Sahlgrenska
många i släkten drabbade.
Det finns nyheter ingen vill få
och det är en för tidig dödsdom.







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-21 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP