Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förståelse


Att läsa en annan människas tankar

Det är mycket svårt nästan omöjligt att läsa en annan människas tankar

Hur ska vi kunna förstå varann

säg alla ord du har inom dig
jag kommer att lyssna




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-22 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP