Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vågmästaren


vad fäller utslaget
går det finna skillnader
på det mänskliga värdet
sorg saknad ångest?
vad väger tyngre
den enes eller den andres
då dropparna vi får
gör oss jämlika
den som druckit ur halva
saknar lika mycket
som den som håller
koppen tömd

Den största sorgen de blåögda
då kriget lämnar efter sig ruiner
meningen med det?





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-22 08:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hej och hå ser redan vartåt det lutar
2022-04-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP