Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPPMÄRKSAM MA TEXTER FRAMTIDEN

tack för dom som gillade den.
ja sånt är livet.
skall tillvårdcentralen .
lägga om såret.
dom ringde från sjukhuset i går .
jag måste in doktorn måste tita på såret,
sen blir det väl ny operation -
mitt humör i botten ,
jag har sågat bort två finger toppar.
på mitt jobb på tre firman där jag jobbade
då tog det 3 månade innan såret blev helt.
då fick jag inge pencillin,
så ett håll på tån är väl inte så alvarligt .
så tänker jag i morgon får min son köra -
mig tillsjukhuset var där i nyår.
ville inte operera om en gång till då-
i dag vill jag fly från alla problem.
men det går inte måste ut med hunden nu.
vill inte till detta sjukhus.
det var där dom stängde av alla maskiner .
som höll min son vid liv.
det var där han dog.
av birgittaskrev i dag




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-22 09:33



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Åh så tungt det låter. Se till att du inte blir deprimerad. Kram
2022-03-22
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP