Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänka på haiku


Blommar flitigast
gör krokus även om frost
där den skyddad står




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-22 11:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP