Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänker sig själva



egoisten vill ha allt själv, tittar snett på grannen som har större och lyxigare bil och hur har han råd med det? Många tankar rinner i en grumlig å. Avunden en ful en missunnar andra allt. Vänner flyr snabbt sin kos, då de insåg det de inte först kunde tro. Och grannen i huset som gick dåligt, blev snart fråntagen käppen och självförtroendet. Paret som bodde på översta våningen hade det gott ställt, de fick snart hembesök av smilfinken som slog knut på sig själv. Med tiden hade han lyckats med sina manövrer och tog nästan över, före mannen i huset gav honom en spark, så han föll ner från balkongen och linkade därifrån. För hustrun hans hade berättat allt om den nye vännen, som trängde in henne i ett hörn och försökte sätta fingrarna där de inte hörde hemma. Hon gav honom en blåtira med den knutna näven och sparkade honom i skrevet, som med ett tjut och okvädningsord sprang sin väg.





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-03-23 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP