Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

planera sin dag.

det är ingen ide.
att tänka ut sin dag.
det går aldrig.
som man tänkt sig.
motgångar hela tiden.
så måste man tänka ut.
nått nytt så man mår bra.
jag blir så trött.
är det mening.
att man kan .inte alltid.
hjälpa alla sjuka omkring.
när man inte kan.
hjälp sig själv.
vad är bäst för att.
jag skal må så bra.
att vara den jag .
alltid varit mig själv.
skall till stora sjukhuset snart.
min son skall hämta mig.
ser inte fram mot det.
hade hellre velat sitta.
en liten lugn dag med min hund o katt.
min tanke i dag.
av birgitta skrev8,45 i dag




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-23 08:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Hoppas du får den hjälp du behöver så att det blir lättare att leva.
2022-03-23

  Sparvögat VIP
Allt blir inte som man tänkt sig det känns igen.
Hoppas att din dag skänker lite tröst…
2022-03-23

  Öknens Ros VIP
Sänder dig en tanke att allt ska gå bra för dig, trots motigheter.
2022-03-23
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP