Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssna på varann


Att komma överens

Hur blir man sams?
Genom att lyssna på varandra
genom samarbetsvilja
genom kompromissvilja




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-03-23 11:38



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, man måste VILJA bli sams!
2022-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP