Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trafficking


omtalades det redan påtalade idag
trafficking på kanelen
ensamma barn och kvinnor på flykt
utsatta offer då de ställer ner
packningen på "fredad mark"
i krigets spår väntar vargarna
nu går poliser på vakt även civila
som tar dem in flagranti
förövarna brukar försvara sig
de frestade honom
finns det större ynkedom
bland de svenska männen
inte enbart de utomlands
hur kommer det sig
det är så
ödegården i själen?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-03-23 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP