Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Mellanmjölk


Denna morgon vaknar till vit himmel
tecknad mot disig trädrand
det är våren som tvekar
drar undan sin hand
rökridåer har dragits för
och över den gråmulna himlen
svävar fiskmåsar lågt
för inte solen störa
kråkfåglar och fru skata släpar
pinnveden i näbb
som liknar ett präktigt skägg




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-03-24 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP