Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Väldressserad ?

Putin har en stor armé
människoliv inget betyder
och den som inte lyder
uträknad blir av denne patriark
som förtjänar en jättes spark
så han hamnar utanför
landets gränser
där han rannsakas kan
för sina "förtjänster"


----

anm.
snyltgäster går åt höger fast pilen pekar åt vänster
ännu lever vi i demokrati
diktaturen har djupa rötter
där lögner klibar fast som en grådakig kostym
det finns många samvetslösa
de stjäl det värdefullaste du har
och du står barskrapad kvar




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-24 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP