Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur kattboken


det är ju så katter kan tyckas vara tama
då de inte alltid jama
ett jävla tjat om dörrar är stängda
de får skylla sig själva
och får dem att kappan vända
men ändock de inte öppnar
de lägger sig aldrig för främlingar på rygg
när huskorset mot dem varit stygg
överger de matskålen och hemmets bo
de är enbart trogna där tilliten
byggt en stadig bro




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-24 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP