Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skottgluggen


I skuggan av ett fasansfullt brott
simmar vi varje dag
när lammen tystnar gungar vi på vågen
skotten i Sarajevo startade kriget
atombomben föll över Hiroschima
och alla gravar grävdes
där de gasade offren gömdes i jord
men nutiden grävde upp dem
Människan föll ur trädet
då Eva hörde ormens tal
och åt av äpplet

det var då människan glömde sig själv






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-03-24 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP