Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skottgluggen del två

Murar igen gluggen
vem blir glad eller harmonisk
efter dagliga käftsmällar
behåller hellre glädjen
bakom muren
Psykisk terror lika grym som fysisk
men det är alla medvetna om
Ser inget attraktivt hos eder natur
håll eder till de som liknar eder

Genom att skriva av mig
min verklighet får jag en röst
blir ett varningens finger
att aldrig vara blåögd över nätet
Det uppfattas som en inbjudan
varje sund person undviker

Vem vill bli trampad under den skon?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-03-24 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP