Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för stor frihet

Skyll på mig som gav för stor frihet
oansvariga barn behöver sele
som varje fölunge eller hund
för den ska fostras till en bra människa

blockeringar kyler ner
Logiskt sett det osannolika
hur har ni tänkt det
bli skjuten direkt
eller då ni ringer på dörren?
ett ska ni veta öppnar inte för främlingar

Här ligger mer än en hund begraven
vad syftet detta osannolika
Imbillar mig för din skull kräver rättvisa
Blockeringar de kliniskt rättvisa
oavsett kön




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-03-24 14:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Otäckt
2022-05-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP