Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tuvstarr



Månader år av sorg och tårar
och alla dessa dårar
dropparna på strået frös till is
tidens fångar
alla ord indragna, sparade en del
"tiden är nog den största fienden
för för mig mot cykelns slut då min tid
...kan vara till ända
slängs man ut om man kommit in
kanske finns de någonstans någon
som är förbannat lik mig
där fann jag i främlingens hem Rösten
bokstäverna anslaget eller sambandet
orden kändes som en örfil
den andra rösten var annorlunda:
var aktsam efter sjukdom
men efter en tid
hände något med sidan
då hörde jag fallet..hörde den
som en stol faller fäste allt på pränt
längre fram "kopian"
..den nya rösten ville jag skulle
säga namnet, sade ditt
"aah du såg inte mig"
det var nog din bror
fick inget svar...de osaliga vandrar
byter kläder och skor




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2022-03-24 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP