Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ger mig kraften.

du ger mig luften.
du ger mig glädjen-
du ger mig hoppet,
du ger mig sorgen.
du ger mig livet alt-
ännu känns många dagar svåra,
man måste bara vara tacksam.
att man orkar kämpa.
att det finns ett ljus.
ett mörker i livet.
jag föredrar ljuset.
värmen kärleken tron o hoppet.
sitter o tittar ut.
dagen har nyss börjat,
i dag skall jag nästan .
inte göra nånting.
bara ta in ljuset.
i minna tankar i alt.
jag är trött på sjukhus karusellen.
jag måste kämpa.
snart borde jag vara i mål,
när alt vänder till det bättre.
skal på sikt röntgen för hela benet.
jag kan ju gå men kroppen snedbelastning med kryckan
har gjort många röntgen av kroppen,
i dag helt slut orkar inte tänka
skrev i morse av birgita24.3 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-24 16:23



Bookmark and Share


  Niliboy
Jag har funnit att bönen å motionen å ett tänt ljus hjälper mig som har kol å svårt med andningen! Hurra va bra!
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP