Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag klokuggla<3


släpp tanken på det perfekta


det finns mångt och mycket
i livet som vill dig välta
och även ditt sinne inordnat bälta
gör din grej, bry dig inte
en framgångssaga ger ingen lycka
många ständigt dig förtrycka
grannen visar sig vara ett svin
även om han rattar ett dollargrin
inte ens stjärnor är perfekta
dessvärre finns även dyslekta
och ständigt de sig lyfta
för inte få någon skavank
vänder utåt ett nymålat plank
hur de på insidan mår
är det ingen som förstår
förrän de vaknar upp och ser
den tomma stolen
där de en gång lade pistolen





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-03-24 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP