Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns det igen



Ekonomi kontra empati tragiskt
egoisten fäller utslaget
Ukrainas president Z tal beskrev
människans dilemma med få ord
det är bra med era sanktioner
hade ni lyssnat hade de aldrig behövts
Dags att Europa gör sig av med
beroendet från diktaturen!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-03-25 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP