Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snällpratarklubben

Till snällpratarklubben vill jag höra
jag är idel öra
lyssnar på allt vänligt prat
det gör mig inte kavat
men vad gör det
när man vet
att vi med snällprat kan förvandla allt
göra varmt till kallt
i vår underbara snällklubbsvärld
för vad den nu är värd
i denna grymma värld




Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-03-25 09:16



Bookmark and Share


  agh.nilsson VIP
Det finns nivåer av snällhet.
2022-03-30

    Lena Staaf VIP
Snällhet är underskattat, fler borde vara det! Men inte snäll därför att man inte orkar ta en viktig konflikt, då är det mesigt och leder inte framåt.
2022-03-25

  KattenKin VIP
Ja, vara snäll är ju bra, men det räcker nog inte som förvandlingsmetod. Inte om snällheten bygger på undvikande, då är det nog dumhet istället. Men kärlek har kapacitet att förändra världen, det tror jag bestämt.
Bra text, gillar den.
2022-03-25

  ULJO
Riktigt bra om denna klubb.
2022-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP