Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att vara eller inte vara

Med guldkornen vi inte slösa
de ska värma oss varje dag
Det lilla blir det stora
ger det påvra utan att förstora
mening med vår dag
Många de ur sin brunn vill ösa
varje droppe under en dag
det lilla blir det stora
och skillnad mellan natt och dag






Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-03-25 09:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) tack
2022-06-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP