Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• På rim 5



Prydnad

Poetens dag ,
så grå
jag försökte väl att få
en rad eller två
på vita arken,
men grubblade och tänkte
tills svetten blänkte
och droppade på marken,
men versen uteblev,
jag skrev
blott ingenting
och kände då ett sting
av tomma tankars bi
och seansen var förbi

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-08-11 08:06



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
... tomma tankar
på väg,
men vart?
det e bara så man undrar ....
2023-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP