Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• På rim 21



Prydnad

Humöret uselt iilla
gick jag mot målet
skulle jag trilla
rakt ner i hålet
på vägen,
och var det en sägen
bara
skulle jag vara
så lycklig och fri
jag en gång kunde bl

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-12-01 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP