Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken

Jag såg tulpaner bli till tårar.
Där jag stod kvar.
Lutar mig mot ensamhetens vägg.
Skakar mitt blöta hår.
Droppar faller sakta ner.
Längs min kropp.
Du följer dem med blicken.
Jag följer dig med blicken.
Om du sett mig.
Så som jag ser dig.
Skulle du se.
Att även jag.
Bär de tårar.
Tulpanerna gråter.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-26 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP