Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerad av en skrivarvän att söka tota ihop, skriva om morgonen och i solljuset, medan Harry Belafonte sjunger sina livfulla sånger om ett annat liv. Som kunde ha varit, men mest får förbli en oas.


Kanske är livet en dröm





Så du har lärt dig då om just detta,
att fly hellre än illa fäkta,
stundom befinner en sig själv i stridens hetta,
men så kommer insikten om att kanske är drömmen
om andra ängder mera äkta...




(Text från i mars i år)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-30 14:20



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Det gäller att välja rätt dröm.
Annars säger jag bara: GLÖM!


2022-10-04

  Monika A Mirsch VIP
Fylld av känslor, fylld av tankar....
Otroligt bra rimmat!
2022-09-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP