Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Kosmetologen


använder färgen på paletten
skapar blandar och väljer
rosorna på kinden glöder
locken får skimrande kulör
brynen av kajalen markeras
och läpparna får glans
pudret över allt om skiner
Nu vankas det himmelsblått
knappt ett skepp
synes över himlen färdas
enbart solvandringen
fast dagen började i grått
kanhända åter
dunjackan behöver tas fram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-26 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP