Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några rebelliska levnadsregler


Slutsats klokuggla SLÄPP LOSS

Se begränsningar som en frihet:
förstå och jobba mot hinder som fördomar
förutfattade meningar, blinda fläckar och
en benägenhet att ogilla förändringar
inse att hinder kan öka kreativitet
och ge bättre resultat
det som skiljer är en fördel
våga vara rebell och bli lyckligare
ha breda intressen
uppmuntra konstruktiv meningsskiljaktighet
ha ett öppet sinne och kritisera eller döm inte ut
tankar och ideér, bejaka och bygg vidare på dem
förstå styrkan i att visa vem du är

släpp loss din inre rebell
förutom att de är mer kreativa framgångsrika
och lyckliga har rebeller så mycket roligare
Det vet psykologen Francsca Gino som kollat
vad som händer när vi bryter regler

nu tar vi tillvara soldroppar som faller och skiter i applåder
kommentarer
Skriver om inspiration

blockerad som alltid då något går emot




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-03-26 11:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
okej kanhända även andra tänker likadant om katten :)
2023-04-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP