Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2015-01-07 12:14


Tämja en tiger

 

om jag ropar 

till himlen och molen

hör du mig då

hör och ser du alla tankar

och den oro jag känner

 

oron är ännu

så liten som en kattunge

hoprullad i mitt knä

spinner när jag

smeker och tröstar den

den får inte växa

till en tiger

som hemsöker mig

kallar den "misse lille"

för att tämja den




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-03-26 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP