Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coctailen


innehåller allt mellan himmel och jord
där finns den rostiga cykeln
som förlorat sin nyckel
värst var bilen som kördes utför stupet
med mera annat hjärtnupet
hela häxbrygden kryddades med glosor
som inte direkt var några rosor
ofta utbröt paniken
och ur graven reste sig liken
ensamhet var tydligen en stor plåga
den tyngsta var tog den vägen din låga?
ibland kryddades coctailen med revolution
då avlossades en explosion
från klar himmel utbröt blixt och dunder
och andra herrans under
plötsligt tråden brast
och ingen kontakt fanns

suckarnas skog kan A4 ark pryda
träd intill träd
tills tusen och åter tusen tunnland
bildat en ogenomtränglig skog
varje tid har sitt behag
utan att vara skruvad ser ljuset ändå
och himlen är ljust blå
några förvirrade molntappar
flyter med slaka sekel
knappt styrfart de har

hoppas du mår bra klokuggla kram<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-03-26 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP