Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2015-02-20 VISA DINA SÅR (BEUY´S)


Larven

Våren nalkas men vintern dröjer
längtar efter värmen
och sommaren
jag har fryst till isstod
saknar din närhet
En hel värld kan inte
fylla tomrummet
Svalor bygger bon i mina händer
min fot rotad i myllan
I minnets palats finns garderoben
jag är larven som skulle
stannat i sin puppa
Kryper i en labyrint
av frågor, som du övergett
Labyrintens väggar faller
förmår inte gripa tag,
ty jag är inte av denna världen
Jag är hunden, som sörjer
vid graven
till livets slut..

.........
idag vet jag svaren

Jag är larven som borde stannat i sin puppa
under många år kröp jag i en labyrint av frågor
i dag har kunskapens träd förlorat sina löv
och labyrintens väggar föll
Jag är hunden som sörjer vid graven
till livets slut,
men har med tiden lyckats skratta åt mörkret
vad döljer clownen under ytan
tårarna

under många år blickade månen stum över havet
orons rabatt var skogens törnesnår
före jag fann svaren
allt förfärligt pennan satte på pränt
vad gör människor varandra
alla är vi inte lika
men lika förbannat är vi viktiga!
vad vet vi människor om varandra
vem trycker på tangenterna
en snögubbe eller en dynamitard
gubben smälter i solen
medan dynamitarden spränger allt i luften




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-03-26 16:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Det tog mig 7 år av sorg ångest raseri då jag fann vad diktatorn gjorde
2022-03-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP