Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är faktiskt viktigt alltid ha tankarna med sig oavsett bekymmer


Mördande reklam


Sparade brevet från vår vän K 2016-06-10
då sände X ett meddelande från dig klokuggla. Det var första gången på minst två år som "du" skrev något till henne. ..
du kom tillbaka från 2016-06-06 Smärtfritt Maryjann
du skrev 2016-06-06- kretslopp fibblar osv
2016-06-26 planerar turen att komma iväg bort från fattig Sverige!

du kunde inte förstå inte jag heller, vanan min spara och lägga pussel har gett mig svaren!

svaret manipulation från ynkedomen "fadren"..alla dessa Hitler Putin bröd Grimm Polpot alla likadana och alla har hjärntvättat sina soldater så de gapar och sväljer alla lögner. Då jag tänker på alla år och allt elände den jäveln ansvarig för ...
dessutom då jag inte gick dit han pekade utan fortsatt leta efter svaren då blev jag offer för dansen -tydligen var jag glad då många hugade spekulanter, dessa satans gubbjävlar unga som gamla dårar allihopa!
Det finns en förklaring till varför tilliten dog.






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-03-26 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP