Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Då vi skrapar på ytan


Efter alla kallsupar
söker patienten akuten
och tilliten drar ur kontakten
för blomman inte
avbruten ska bli.

Tack för idag klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-03-26 19:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekram
2023-09-12

  morgonstjärna VIP
suck
2022-04-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP