Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmorgon klokuggla <3


Andemeningen


Förstår Biden från hjärtat kom orden
”Putin måste avsättas, slaktare”
även presidenter är människor men motståndare
nagelfar orden och vänder dem till sin fördel.
Svaret kom direkt från Ryssland. Inte att förglömma
triggern till orden var saluten, Putin hade varit medveten
om toppmötet och avfyrade vapen nära toppmötet
där presidenten var
fast det gav inte samma reaktion som Bidens ord.
Diplomater suckar känner möjligheter grusas.
Övertygad om Putin inte levande sätter sig
vid förhandlingsbordet. allt han gör vinna tid,
flyttar sina posteringar.
Ett utnötningskrig ger inga segrar, bara gravar








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-03-27 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP