Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Aprilväder



Då vi nås av dåliga nyheter
gör kungen gästbesök
blåfrusen nickar våren
i pudrad rabatt
som hoppfullt riktar blicken mot
åskmolnsgrått
aprilväder ritar ständigt
om väderkartan
som är så där oberäknelig
först blå gluggar
sedan blåbärsblått
och solen kikar fram







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-03-27 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP