Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nyanser


Undvik skvaller

Om du inte vet bakgrunden till en händelse
borde du inte döma
allting är inte svart och vitt
det finns nyanser också




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-27 15:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat.
2022-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP