Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget fpto


Begravning


fann en igelkotte flytande
lyfte upp den med krattan
Måste hänt över natten
kanske de lille som hälsade på
flera år sedan
Måste täta färdigt med låga staket
Tragedier tar aldrig slut




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-03-27 18:11



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP

Mina händer räcker inte till har inte börjat städa än det är fruset i marken
2022-03-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP