Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om konsten att spänna...av

Jag spänner mina tankar
försöker tänja stressen
funderar över koden som kan häva baklåset.
Hade jag haft mängder av tid
hade jag lagt in en vila
vilat mig till samförstånd
Klätt mig i fluffig molnbeklädd pyamas
Slumrat




Fri vers av Feminaz
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-27 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz