Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ref kanal 2 disk våra försvar


Fundersam


Till följd av kriget i Ukraina
kommer livet att förändras för Sverige
Försvaret kommer att förstärkas
Värnplikten kommer successivt öka
vilket kommer på sikt
ge råg i ryggen för vårt samhälle
som gått bakåt i många avseenden
Skrämmande brister inom
alla områden avslöjades
Nedrustningen som Sverige gjorde
kommer att kosta återuppbygga
Från livsmedel vapen utbildning officerare mmm
Kan politikerna hålla samman
och inte ägna sig åt pajkastning?







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-03-27 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP