Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Varför måla allt i svart


många dystra
sitter i ett och samma träd
som kråkfåglar insvepta i natt
enbart ögat glimmar
våren och sommaren kommer
även om frostgrader
tiden går inte överklaga
varken Tingsrätt eller domsaga
möjligen Gud Fader
varför klagar svenskar
över så oviktigt
vi har mat på bordet
tak över huvudet
och det har vi lärt Putin
tagit ifrån sina grannar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-03-28 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP