Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5


Herreje / Kylskåpet



Taivän skulle möta upp efter badet
dags med kloklippning
hon började hos Elsas katt Missan
började undra vad som hänt
till slut ringde det på dörren
Vildögd räckte fram en pizza
och vände i dörrhålet
hon hade glömt väskan
håller tummarna så de vitnar
fick ont i magen

Min värsta fasa hon inte lärt
då jag enbent inte nådde mobilen

...........

Kylskåpet

ställde snopen in vännens halva pizza
i kylskåpet
hon hittade inte väskan utanför Elsas
men hörde efter på kontoret
en personal var ärlig och lämnade in den
hon hinner inte klippa mina fyra
efter all tidsspillan
hennes två kattkillar har tid
till veterinären
vi får ta det i morgon

och allt för en påse sopor

Ett extremt utbrott av för många järn i elden.
försöker själv fokusera mera









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2022-03-28 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP