Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Våga drömma

 

då vi behöver byta perspektiv

drömmer vi om ett annat liv

vi flyktar till annan ort

böcker och film öppnar fantasins port

Snart sträcker solen ut sina armar

håller fram en ljusblå kappa

kantad med svandun

och bland molnbergen

brinner små lågor av lysande guld

Dessa droppar sparar vi

till tider då ökenhetta råder

våga drömma om ett annat liv

vi står på en strimma ljus

fast alltid ser vi den inte

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-03-28 19:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
verkligen instämmer med föregående talare kram<3
2023-07-18

  morgonstjärna VIP
tänk mina tröstens ord även gläder mig med tanke på vad de gjort för dig gläder de mig mer än mycket. :)
2022-08-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP