Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Soldraken


gör utbrytningsförsök genom molntäcket
som börjar splittras upp
till stora isflak
kanhända jätten Gluffgluff sväljer skärvorna
i sitt gap
nära horisonten

då blir dagen gräddad i 200 grader
moder jord
studsar jämfota av lycka
och tar ut bakplåten till kvällen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-29 10:19



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin bild av molntäcket som blir till stora isflak. mycket snygg och talande metafor.
2022-03-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP