Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En helt underbar dag


var det idag
sorlet av röster från lokalen
fadade sakta ut
var tvungen backa
damen kunde stiga ur
hon berättade bilen som blockerade
föraren hade fått tillsägelse
fastighetsskötaren dålig pondus
jordhögen i backspegel
liknade ett lerigt troll
det vissna hårets tufsiga kalufs
hade redan börjat grönska
Kommunen ska bättra fasaden
med tegel
och grävt bort rabatten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-03-29 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP