Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

 

 

När jag tänker att jag inte kan

beror det oftast på

att jag inte har tänkt färdigt




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-03-30 09:15



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Få rader med klokhet! Fint!
2022-04-04

  Susen VIP
Så kloka ord
2022-04-04

  BenGust VIP
Ja, mänga av hindren vi stöter på
startar i tänkandet.
2022-04-04

  Respons VIP
Att tänka klart är smart!
2022-04-02

  Öknens Ros VIP
Det gäller att tänka efter före.
2022-03-31

  Peter G VIP
lysande! och fint formulerat!

Tack!
2022-03-30

  Margit Grell
Klokt i få rader!
2022-03-30

  ULJO
Så sant
2022-03-30

  Kungskobran VIP
Fyndigt.

Jag tänker så det knakar
så att hjärnan sprakar
men det gick inte ändå
så kan det gå
2022-03-30

  Blomma-Stjärna VIP
Kloka ord att ha till hands - tack!
2022-03-30

  Eva Helene VIP
Vilka kloka ord på så få rader!
2022-03-30

  Sparvögat VIP
Att försöka hitta en lösning på problemet är en klok tanke…
2022-03-30

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om att saker vi föresatt oss
måste få mogna och utkristalliseras
för att framträda klarare.
2022-03-30

  Feliaxel VIP
Precis så
2022-03-30

  Monica Lindgren
Ja, tro på sig själv är viktigt - och det verkar detta diktjag ha, trots vemod och sorg emellanåt! Men det viktigast är att VILJA kunna, inte sant? Vill man inte riktigt, så går det inte heller...
2022-03-30

  M.Eta
Så är det nog, klokt tänkt!
2022-03-30

    Lena Staaf VIP
Så sant! Ofta finns det en lösning om vi backar ut från återvändsgränden och tar en annan väg.
2022-03-30

  Maria Sundelin VIP
Klok insikt
Det sägs att en slutsats kommer när vi inte längre orkar fortsätta tanken
Kramar
2022-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP