Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egrt foto


Trissvinsten


Vinkade adjö till magikern
med klotången
som klipper Animal Farm
oavsett vad eller vem
Pussi väsnades mindre, kanhända
hon blivit tamare,
ändå lindas hon in som en mumie
om hon skulle bitas
hon vet jag står för maten
ändå inte helt tam
har lyckats stryka över ryggen
några gånger den här veckan
och det ser jag som en trissvinst











Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-30 16:18



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så fint i ord och bild!
2022-03-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP