Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läsningens välsignelse


Läsning

Läsning kan vara terapeutisk
särskilt om den kombineras med reflexion
man kan känna igen sig själv mången gång
det känns bra bevisar
att jag inte är ensam i denna värld























Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-30 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP