Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag klokuggla


Spökstäder

Bland dessa ruiner finns överlevande
i en källare finns även den
som vårdar andra
en kvinna går 2 ggr varje dag upp 2 våningar
det sönderbombade huset
på den våningen finns 2 människor
som inte kan gå ner i källaren
De två står henne nära det är
hennes psykiskt sjuka son
hennes make som fått en stroke
Arma människa
vilken ångest hon måste leva varje dag!
Dessa dagar måste vi kavla upp
ärmarna så högt för att orka
människans grymhet,
Diktatorn ger sig inte förrän
varje som rör sig är död
han skjuter för att mala ner allt motstånd
även om allt blir ruiner
Det är så en diktator gör
Dödar hellre än friar





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-03-30 21:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Av erfarenhet kommer orden.
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP