Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgon älskade uggla


Jag pekar inte med hela handen
ändå är tankarna mina, har vuxit upp
efter insikterna jag fått, känslan bli kvävd
vänner något jag hade då jag inte visste
hur du blivit misshandlad
varje som har vänner jag inte heller litar på
då är pusslet komplett varje instinkt
kräver idag frihet den som envis är
kan räkna med bli blockad
Mitt samvete kommer i konflikt med kunskaperna
och kvävs det kallas även manipulation.

Finns här en tid är enbart en röst men även människa




Fri vers (Fri form) av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-03-31 06:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP