Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


sände luftpost



brevet fick till sist svar
solen var en rymling
molntäcket lättade
och hon kikade ner
på de jordbundna
som stretade framför plogen
medan kylslagna vinden svepte
över det vissna gräset

nattetid pustar åter frostig andedräkt
knappa fem plus dagtid
vårkläderna hängdes undan
och täckjackan fick renässans
den som planterat vårblommor
den som sörjer mest
en kan inte vara samvete för andra
som inte tänker sig för
tragiskt det är liv som inte fick leva
samma med de rödlistade hajar
dumpade på botten av Lysekils hamn
något fångat i sitt garn















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-03-31 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP